Wednesday, July 8, 2009 | By: Theye

AKu DatnG Lagi

alhamdulillah..
dlm kekalutan utk struggle for ups ni..
ader gak kesempatan nak jenguk blog ni
wah dah bersawang dah..
nasib xkena serang dgn virus influanza
klu x..kenalh cr blog baru..

eemm meh nak berkongsi pengalamn selama sebulan duk kat matrix nih....
tup2 mggu depan dah nak exam..
then boleh balik

so kepada perindu-perindu kami,(ganti nama utk saya di kedah)
tggukan kepulangan dgn red carpet
n coklat banyak2 ek!
sedey gak lama xmkn coklat!
lagi arr ibu hantar mesej siap tolong makankan cheese cake lagi
isk2 sedey!
xper..
belajar satu jihad!

ha dgn begitu bangganyer kat sini dah tukar trademark~
bukan trademark cartun tu..yg tetap
tp trademark ayat
klu kat bbst "sy ker yg bersalah?"
skrg dah matured sikit
"shy and silent"
ader ker yg nak percaya????
hik3 utk yg mengenali diri tu.... sesuai x trademark tu??


eemm lagi arr haru balik ni xdpt jumpa kawan2 mcm najwa and fatin??
y??
bcoz dorg nak jd cikgu!
so tinggallah farzana dgn shy n silentnyer di matrixkulasi kedah

senanyer tgh sakit2 pinggang ni
semalam ader ker patut kena wat fitness test!
so kenalh wat pumping, sit up...
wah farzanayg begitu LEMAH LEMBUT ni.....
hish mcm aper jer...
tp xper... kena gak wat!

kejap2 farz nak bebel aper nih????
eemm xtau..
senanyer tgh pressure ni...naper????
emm xtau..farz pun xtau
yg penting rasa kepala berat!
maybe letih kot!
or mmg gitulah resam kehidupan belajar

so nak discuss ape lagi ek??
(mementang lama xpegang pc..taip pun jadi lambat!)
and sekaran ni tgh berkira-kira nak masuk x club chess...
xtau arr..
so bg cadanga!!!!!

heheheh habis masa menaip jer...

ok nak pg ni...
da~~~ jgn rindu2 tau~

salam

1 orang yang turut berfikir:

Tipah said...

shy n silent???
huahuahuahua..mmg xsesuai..
kehkehkeh..

oit nak exam nyempat lg duk besih2 blog ek..
kita punya la sempt tdo je..
huhu..