Wednesday, November 18, 2009 | By: Theye

Citer Terbaru (kononyer)

18 november 09
18:30 (jam farz)
bilik kak umi
laptop pinjam

salam...pertemuan kembali seorang penulis blog yang teramat pemalas nak mengupdate blognyer telah menggemparkan semua organ2 dalaman noor farzana omar nih...
berita tamat..

ish2 nak jadi wartawan or pembaca berita ker???
ahakz wat kena gelak dgn linda jer nanti..

okk minggu ni dah muler sem baru
so dah masuk sem 2
baru jer balik dari memborong coklat di langkawi!
ha vaya x?? ish jgn arr pikiaq datuk mn yg sudi sponser tuh..
ni semua bwh tajaan kolej
ader kursus kepimpinan pi sek2 kat langakawi!
aper lagi pi ler menghuru-harakan keadaan!

so sekarang ni tgh kena simtom menghabiskan coklat + mengawal berat badan!
heheheheheh
bagi sp2 yg masih mengenali diri ini, wah serononknyer mkn coklat!
time tu teringat kat najwa, tipah fatin n memember yg choc manic tuh
sayangnyer xmampu nak pos kan utk korang!

ha sebbut pasal tipah ni, jika anda bernama nurul athifah abdullah, Insya-Allah jumaat ni ceq sampai kolej hang, matrik perak! so jgn xlena tido ek!

ha hari isnin hari tu pi derma darah
maklumlah org baru cukup umoq!
huhuhu sakit gak kena cucuk jarum! pastu tanagn lebam!
np ek??
alamak xjadi dr lagi so xley nak explain!
eeemmm
berapa laam lagi farz nak bertapa kat blk kak umi nih??
nanti jd pertapa yg setia lak!
so farz nak berangakt sekarang nak i dinner nanti mlm dah buzy study!
maklumlah esok mcm terasa aura kuis jer..
tp xtaulah mcm mn nih..

ha nak ngadu ni, hp xleh hantar mesej!
ader sp2 nak bg cadanagn perelokkan???

siler hantar caanagn anda di noorfarz@yahoo.com

sekian terima kasih!

18:45
rabu..

1 orang yang turut berfikir:

Tipah said...

sory lama xjenguk blog..ada satu aura kemalsan disitu..kita punya blog pn xberupdate..
farz..kita nak repeat..tp kena study cam org nak dpt 4#..
adess..cg kita sem ni tegas2 n bgus..kan bgus kalau derang bersikap ceni kat kita ms sem lepas???
terima je la..