Friday, March 19, 2010 | By: Theye

fasa Baru!!

sementara masih ada masa dan kesempatan nih
sebelum lehir belum terjerut dengan buku buku
sebelum kepala menjadi buntu
sebelum tangan dipenuhi dengan contengan-contengan xrasmi
moleklah untuk saya meneruskan typing ni'
sekadar nak bagitau...
exam nak dekat!!!

wah sekarang bru sedar
betapa diri ini terlalai dan terleka
sekaranglah bru nak pahamkan balik nota2 yang disalin tyme kepala
terangguk-angguk sampai nak mencecah meja
woha! dasyatnyer...
aiyo farzana biler nak berubah nih??
dr sek men smpi sekarang asyik nak tido jer...
oppss bukan nak tido
tp tertidur..
so saya ker yg bersalah???
(ahakz lama xnyebut ayat ni)
so kuliah tinggal satu minggu
pastu study week
n exam!!!!!
owh ni kes belajar kerana exam ker??
ish2 bahaya ni
xsampai lagi objektif ilmu nih
melampau betul mensiakan peluang yang ada
pesanan buat kawan2 n diri sendiri
jangan tido jer dlm kuliah!
nanti xdpt ilmu cikgu tu
sanggup ker wat muker selember derk jer bertapa kat kubikal cikgu
suruh cikgu ulang balik?
ish2

okk2 nak baca balik math, kimia n bio..
doakan kejayaan bersama

pesanan wat rumate :
jgn giler lagi dgn rumate mu yg makin giler nih

pesanan wat tukang suap
jgn letih lagi nak suap org yg saving air nak basuh tangan nih

pesanan wat classmate
tolonglah kejutkan farz yg selalu tertidur nih

pesanan wat zygote! (ovoviviparity)
ha tolong ajar data descriptive, asyik baca n luper jer...
wa ngeri!

pesanan wat diri sendir
insaflah....
pulanglah ke pangkal jalan
xbaik duk tengah jalan
mengganggu ketenteraman lalu lintas...

dah2 pi study!

3 orang yang turut berfikir:

AthifahAmani said...

chaiyok2!!!

Leethiyum said...

ehem...sekarang tukang suap dah menganggur sebab dah xde orang nak disuap....

Theye said...

wah!!!my tukang suap dh ader kerja balik kan2