Friday, April 1, 2011 | By: Theye

~my story -makin hari makin xbetul~

12:45
2 april 2011

mood: menahan ngantuk yang amat sangat

pergh...
ni lah yang malasnya tyme cuti
jadual smua berlari berkejaran
waktu tido dah mula beranjak2
makan, minum..
dah mcm main buah dadu
tnggu turn nak wat yang mana
belum kira perihal meja yang sentiasa penuh dengan nota2 yang
separuh siap separuh melaynag..

hailah diri...
makin ahri makin xbetul

eh tetiba teringt perihal tali kasut yang dah tercabut!
hailah..sayangnyer duit nak beli kasut..
dah lah kasut tu sedap nak wat lari2 pg kuliah..
(maklumlah dah kaur lamabt)

okay..xjumpa gmbr kat tenet..
so xley nka letak..
as conclusion..
klu jumpa saya yang memakai kasut tali tercabut tuh..
jgn naktegur2 yer..
kasut tali tercabut is my style!
(ayat nak cover malas nak beli kasut lain)

5 orang yang turut berfikir:

cloud9 said...

wekkksss pemalas !!! :P

Theye said...

elleh..yana pon sm jer..hik2
jelez dgn faz

Nadhirah said...

tali kasut tercabut jadi style pulak?sblm ni punya style dh xnk guna la??huahua.

Theye said...

nak wat mcm mn...ni je yang mampu,,..tade rkasut lain yg selelsa nak bw lari2 dah

Nadhirah said...

otey2 nanti kita bli yg baru ye.selipar jepun sangat selesa utk lari2.hik3